Holm Shipping logo

Transportlogistikk


Det viktigste aspektet innen transportlogistikk er å frakte gods fra A til B på en trygg og sikker måte. Samtidig er det viktig at frakten kommer frem til avtalt tid.

Hos oss i Holm Shipping vil du bli møtt av rådgivere innen relevante fagfelt innen transportlogistikk. Vi bistår med sjøfrakt, vegtransport og spedisjon. I tillegg har vi muligheter for lagring av varer. Helt siden vår oppstart i 1963 har vi håndtert alle transportoppdrag med profesjonalitet og presisjon. Samtidig har vi alltid hatt fokus på å kunne tilby våre oppdragsgivere konkurransedyktige priser.

Vår filosofi har medført til at vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere og på den måten dekker vi hele Norge, men også store deler av verden med våre internasjonale ruter.

Speditør og godkjent varsler

Som ekspert på transport og logistikk har vi i flere tiår hatt fokus på effektive prosesser. Derfor er det ingen tilfeldighet av vi bistår med spedisjon av gods og varelast. Vi er anerkjent for vår innsats som godkjent varsler mot Tolletaten, og var et av de første firmaene som tok i bruk elektronisk varsling - en måte som gjør prosessen raskere og mer smidig enn tidligere.

Vi føler oss trygge på at vi kan håndtere ditt oppdrag.
Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende transportlogistikk.

.

Ta kontakt med oss i dag