Holm Shipping logo

Sjøfrakt & Sjøtransport - Nasjonalt og internasjonalt


Holm Shipping ble offisielt grunnlagt i 1963 og har gjennom flere tiår bistått med megling av sjøfrakt og sjøtransport for bedrifter med behov for effektiv og sikker transport av varer. Vår lange fartstid har medført til at vi har et bredt rutenettverk som går nasjonalt og internasjonalt.

Opp gjennom årene har vi knyttet sterke samarbeider med en rekke anerkjente agenter og rederier som kan tilby fraktforbindelser fra blant annet Velsen i Nederland og Grimsby /Aberdeen i England. I tillegg har vi en betydelig relasjon til Russland og Barentsregionen, både når det gjelder befraktning og fiskefartøyer.

Fleksibel megler - du velger destinasjon

Vårt brede nettverk gir oss muligheten til å bistå med våre tjenester for langt flere destinasjoner enn gjennomsnittet. Samtidig som prisen er fornuftig og du kan forvente at din last ankommer til avtalt tid.

Ruter internasjonalt

  • Velsen/Grimby/Aberdeen via Vestlandet til Finnmark/Murmansk tur/retur
  • Eemshaven/Aalborg via Mandal til Alta tur/retur
  • Østen-Europa-USA tur/retur

Ruter nasjonalt

  • Fiskå-Trondheim-Tromsø tur/retur
  • Ålesund-Trondheim-Finnmark tur/retur
  • Fredrikstad-Oslofjorden- kysten Norge tur/retur

Svalbard

Vi kan tilby konkurransedyktige priser på fast rutetrafikk.

Sjøfrakt utenom fast rute

Kontakt oss for tilbud.

Allsidig megler med flere tjenester

Det er ikke bare gode samarbeidspartnere vi har tilegnet oss siden vår oppstart i 1963, men også vår kompetanse og utvalg av relevante tjenester har også økt med årene. I dag tilbyr vi lagerhus, terminaltjenester, befraktning, skipsmegling, tollklarering samt autoriserte regnskapstjenester. Til daglig er vi 17 medarbeider som lojalt arbeider for våre oppdragsgivere.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har behov for en solid megler innen sjøtransport og sjøfrakt.

Ta kontakt med oss i dag